Image

Горивото е най-важната „резервна част” на превозното средство!

Ек Петрол ООД работи със светли горива, които отговарят на всички европейски стандарти, притежават множество сертификати и декларации за съответствие. Единствено в ЕК Петрол ООД горивата са допълнително обогатени с добавки BARDAHL, които осигуряват пълно изгаряне на дизеловото гориво, предотвратяват замърсяването на горивната система, като също така допринасят за намаляване разхода на гориво. Производствената корпорация BARDAHL има повече от 50 години технологичен напредък, продуктите й се продават из целия свят в над 90 страни, разположени на 6 континента и се произвеждат в САЩ.

С ЕК Петрол получавате най-високо качество на горивото като същевременно удължавате живота на вашия автомобил.

Екологичност

Дизелът ни е специално създаден за дизелови двигатели с катализатор като отговаря на всички европейски стандарти. Той е с ниско съдържание на сяра, което осигурява значително намаляване на емисиите от серни оксиди. Данните от лабораторните тестове сочат, че относно корозивните въздействия, горивото, осигурено от ЕК Петрол е на челно място в класацията на най-добрите горива за дизелови двигатели.

Екологично е не само горивото, но и всички превозни средства, с които разполага компанията, класифицирани според стандартите за емисиите на отработени газове с екологичен клас EURO6.

Предимствата да работите с нас

Фирма ЕК Петрол ООД поставя на челна позиция клиентите си, предлага първокласно обслужване, отнася се с внимание към вашия бизнес и подхожда индивидуално към всеки клиент. Вдъхновени от добрите европейски практики предлагаме карти с отстъпки за лоялни клиенти и множество награди. На разположение сме, за да дадем отговор на всеки ваш въпрос. Всички, които работят с ЕК Петрол могат да са сигурни, че и ЕК Петрол работи за тях – предлагаме бързина, точност, коректност, персонално отношение и обслужване на професионално ниво.

Заповядайте при нас, защото ние сме всичко от което се нуждаете на пътя!
© Copyright 2021 . Всички права запазени ЕК Петрол. Разработено отSDMediaDesign

Търсене