ЕК – Petrol открива бензиностанция край Пловдив, която налага нови стандарти в горивата

ЕК – Petrol работи със световноизвестната фирма за добавки „Bardahl”, с които се подобрява качеството на горивото

Нова бензиностанция ще заработи на обновения път Пловдив – Асеновград от утре. Обектът ще е осмият от веригата „ЕК – Petrol”, която от 5 години е на пазара у нас. Бензиностанцията на веригата ще е първата от този клас, която ще предлага различни услуги и ще е с големи мащаби.  Ще се предлагат, както течни горива –дизел и бензин, така ще има и колонки за газ и метан.

„Това ще е третият обект, на който ще работим със световноизвестната фирма за добавки „Bardahl”. В нашите горива има от добавките на компанията, която спомага за удължаване на живота на автомобила, а и самото гориво е с по-добри характеристики. Стойността на добавката е включена в крайната цена. „ЕК – Petrol ” все повече се доказва на пазара, като имаме хиляди редовни клиенти”, обясниха от управата на бензиностанцията. Оттам уверяват, че цените ще бъдат изцяло конкурентни, като ще се предлагат и различни начини за разплащане . Сред тях е и разсроченото плащане, като фактурите могат да се плащат на 15-то или 30-то число всеки месец.  Освен това ще се издават карти и за отстъпка, които ще са индивидуални.

Клиентите освен, че могат да сложат гориво на колата си, на тяхно разположение ще е добре зареден магазин, както и кафе, на което да отдъхнат. Предвижда се и на втори етап да се направи автомивка и детски кът.

Точното местоположение на новия обект е на пътя Асеновград – Пловдив, посока областния град след първото колело.  Бензиностанцията ще е отворена 24 часа в денонощието,  7 дни в седмицата.

Търсене

© Copyright 2021 . Всички права запазени ЕК Петрол. Разработено отSDMediaDesign

Търсене